• Kloak

Kloakarbejde i Nordjylland

DM Entreprenør er autoriseret kloakmester og kan dermed udføre både nyetablering, renovering og vedligeholdelse af kloak.

Vi har mange års erfaring i flere forskellige opgavetyper, hvilket giver os ekspertisen til at klare både stort og småt.

Offentlig eller egen kloak - Vi klarer alt kloakarbejde

Bor du i det åbne land og kan dermed ikke blive koblet på en offentlig kloak, skal du selv sørge for at rense spildevandet, inden det bliver ledt ud i vandløb eller nedsives i jorden. Har du brug for hjælp eller vejledning - så står DM Entreprenør klar til at hjælpe med kloakarbejde. Alt hvad du skal gøre, er at kontakte os.

Minirensning- og Nedsivningsanlæg

Hvis du er beliggende i et åbent land - uden mulighed for offentlig kloak, har du i dét tilfælde, brug for et minirensnings- eller et nedsivningsanlæg. Vi er gerne behjælpelige med kloakarbejdet og montering/installering af disse anlæg.

Find den rette løsning

Er du i tvivl om, hvilken løsning der passer bedst til dig, kan vi tilbyde professionel rådgivning og hjælpe dig på rette vej, hvad enten det er kloakarbejde eller andet.

Hos DM Entreprenør har vi fokus på kvalitet gennem hele processen. Det gælder både i dialogen med vores kunder og i udførelsen af selve kloakarbejdet.