• Profil

DM Entreprenør

Har i mange år udført en bred vifte af opgaver for både private og erhverv.
Hvad enten det er murerprojekter, kloakarbejde, jord- og beton, anlægsgartneropgaver, offentligt byggeri eller landbrug kan vi være behjælpelige. 

Vores helt store ekspertiseområde er netop landbruget, hvor vi kan bygge alt op fra bunden.

Personlig kontakt

Virksomheden blev i 2001 etableret af Dennis Madsen, der også i dag står for den daglige drift. Sammen med sine kompetente medarbejdere sørger han hver dag for solide, funktionelle og pæne løsninger til de mange kunder. 

Vi har stort fokus på god kommunikation og personlig kontakt, da vi mener, det er med til at give dig det mest tilfredsstillende resultat. Vi er kendt for kvalitet samt vores gode samarbejde med kunderne, og det bestræber vi os altid på at leve op til. 

Hos DM Entreprenør sætter vi en ære i at levere professionelt arbejde til rette tid og til en konkurrencedygtig pris. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker, behov og i dit budget. 

Alsidig maskinpark

Vi står også gerne for totalentreprisen og kan være behjælpelige med både tegninger og byggetilladelse. Med vores alsidige maskinpark og kompetente medarbejdere kan vi løfte ethvert projekt.

Ønsker du at høre mere, hører vi gerne fra dig på 98 62 61 53 eller mobil 22 50 61 53.  Vi står klar med vejledning, og vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud